Dark (Netflix) – Excelent

Săptămânile astea recente nu am avut prea multe activități extra-job (a trecut de altfel mai bine de o lună de când am reușit să public pe aici ceva), dar ce am făcut a fost să mă mai răsfăț cu câte un serial.

De Dark știam de ceva timp, dar ciudat cum nu am avut curiozitatea să dau play la un episod până nu văzusem în mai multe recomandări pe Facebook că ar fi un serial mișto.

Cred că e unul dintre cele mai bune seriale prezente acum pe Netflix. Partea bună a serialului este că are început și sfârșit – 3 sezoane intense. Cred că e și durata optimă a unui serial, că multe alte seriale le-am abandonat după câteva sezoane – 4-5.

Serialul e în germană (am și uitat asta), la un moment dat am pus și în engleză, dar mi s-a părut mai OK cu sunetul original al actorilor.

Dacă vă place Dark, cu siguranță vă va plăcea și Mr. Nobody.

La ce altceva m-am uitat săptămânile acestea: Fauda. Dar indiferent cât de bun e, nu am mai văzut ultimul sezon, devenise repetitiv, cum spuneam și mai sus, la un moment dat povestea intră într-o zonă în care serialul a mai tot fost. Oricum, foarte bune primele 2 sezoane.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*