Cumpărături de primăvară pentru curte și grădinărit, de la Lidl

Cumpărături de grădină de la Lidl
Cumpărături de grădină de la Lidl

Am fost săptămâna trecută la Lidl să cumpăr una alta pentru casă și am nimerit și în campania lor cu produse pentru grădinărit.

Știam catalogul din start, l-am tot văzut pe Facebook și în principal am mers la ei să văd un suport etajat pentru plante, ca să am pe ce să pun cele câteva răsaduri pe care le-am pus și pe care le voi planta afară când vremea va permite.

Suport etajat pentru plante

Așa arată suportul etajat, are brand Livarno pe el. Ei zic că este și de exterior, dar fără o lazură albă aplicată suplimentar nu mi se par suficient de protejate pentru a fi scoase afară, mai ales dacă poate sta în ploaie.

Ei, și dincolo de suportul etajat pentru plante pe care l-am luat (în două bucăți) am mai văzut și multe chestii interesante la prețuri echilibrate.

Sistem de irigat prin picurare compatibil cu sisteme Gardena

După rafturi, primul lucru pe care l-am adăugat în coș a fost sistemul de irigat prin picurare. La 100 lei pentru 25 metri de sistem e chiar OK. Iar faptul că e compatibil cu sistemul prin picurare Gardena pe care deja îl aveam (dar la 15 metri) mi s-a părut un bonus extraordinar. Nu am stat prea multe pe gânduri.

Pulverizatoare pentru lichide

Apoi am mai cumpărat două pulverizatoare.

Unul mai mare, pentru aplicarea de îngrășământ foliar pentru gazon (foarte bune cele de aici), pentru că pulverizatorul pe care l-am luat anul trecut mai are scurgeri pe la furtun și nu mi se pare că va mai rezista mult. Sper că acesta va fi mai bun. Bine, nu voi da doar foliare cu el, că voi da și cu insecticide când își vor face apariția tânțarii, căpușele șamd.
Preț – 69.99 lei – okish prețul, sper să fie de calitate

De asemenea am luat și un pulverizator mai mic, dar pentru plante. La 24.99 lei prețul este foarte bun.

Pulverizator Parkside 2 litri
Pulverizator Parkside 2 litri

Lampă solară cu model flutere

Am mai luat și două lămpi solare în formă de fluture. Sunt decențele, dar fie nu ține bateria foarte mult, fie suprafața fotovoltaică este destul de redusă.
Am văzut o mulțime de luminițe solare la ei în ofertă.

Butași de căpșuni

Și am mai luat două lădițe cu câte 6 răsaduri (butași) de căpșuni, că data trecută când a fost Ralu la Lidl au fost în ultimul hal. Acestea erau în stare excelentă.
Destul de scumpe însă la 27.99 lei. Trebuie să producă câteva kilograme bune de căpșuni pentru a se amortiza costul 🙂

Butași de căpșuni

Era chiar să plec de la Lidl cu una din cele două tipuri de sere exterioare pentru plante. Dar am zis că apoi doar voi avea motive să exagerez în povestea cu grădinăritul.

Oricum, am lăsat 480,91 lei pentru toată povestea de mai sus.

Cel mai greu mi-a fost să găsesc ora aia liberă să merg la ei, că de când închid magazinele mai devreme, mi-e mai greu să ajung la ei și în prefer să merg la Carrefour inclusiv din acest motiv (francezii închid la 22:00).
Sper că vor reveni cu programul până la 22:00 pe timp de vară.

Cumpărături de grădină de la Lidl
Cumpărături de grădină de la Lidl

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

1 comentariu

  1. Prețul pentru răsadurile de căpșuni sunt în grafic: eu am luat în toamnă, direct de la producător, o tavă cu 28 răsaduri căpșuni cu 100 de lei.

    Dacă pun la socoteală că 4 fire n-au supraviețuit până am reușit să pregătesc terenul unde urma să le transplantez ajung la un preț de 4 lei/răsad.

    Să vezi la legume ce prețuri vor fi la răsaduri: 2 – 3 – 4 lei în funcție de vârsta răsadului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*