Cum arată noile carduri Revolut Metal: Gold și Pink

Revolut a lansat de curând o paletă de culori mai extinsă pentru cardurile utilizatorilor de pe planurile plătite Revolut Premium și pe Revolut Metal. Partea mișto este că utilizatorii Revolut Metal pot să își comande direct din aplicație gratuit al doilea card Metal.

Cum eram pe Metal deja în urma invitațiilor trimise, instant am comandat. Astfel, am ales să comand un card Revolut Gold, iar pe Ralu am rugat-o să ia în primire un Revolut Pink pentru prezentul articol.

Există și un card Metal Alb – din păcate momentan fără stoc.

Din păcate și pe acest card îmi apare numele incomplet – fără să înțeleg de ce.

Card Revolut Metal Gold
Card Revolut Metal Gold
Card Revolut Metal Pink
Card Revolut Metal Pink
Cardurile Revolut Metal: Black Fața - Pink și Gold verso
Cardurile Revolut Metal: Black Fața – Pink și Gold verso

Mirarea mi-a fost că am comandat în aplicație cardurile amândoi miercuri, iar vineri deja am primit cardurile noi prin DHL, deși estimatul de livrare era ceva mai extins.

Dacă precedentul card Metal mi-a fost trimis din Cehia, acestea au venit din Varșovia – Polonia.

Nu intenționez să folosesc cardul Gold decât dacă ar fi mai „responsive” la plata contactless decât cardul Black. Dintr-un motiv pe care nu îl înțeleg, plata contactless este mult mai rapidă pe cardurile gratuite.

Pe lângă beneficiile unor carduri bancare speciale, utilizatorii planurilor plătite Revolut au și alte avantaje precum retrageri bancare necomisionate de valoare mai mare, transferuri bancare mai rapide, asigurare medicală globală și alte beneficii precum acces în loungeurile aeroporturilor gratuit sau la prețuri preferențiale.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*