Cum arată cardul Revolut Metal

Săptămâna aceasta am primit în familie primul card Revolut Metal. Nu am ales să plătim pentru card, a fost o promoție punctuală prin care anumiți utilizatori puteau invita alți minimum 5 utilizatori să se înscrie în Revolut, iar cel care invita primea un card gratuit când aceștia finalizau procesul de înregistrare și făceau primele plăți.
Din păcate promoția la mine nu s-a activat (ce îți mai e cu sistemele acestea aleatorii), dar s-a activat la Ralu, așadar am trimis recomandările folosind contul ei.

În fine, într-o zi am făcut cei 5 oameni care să se înscrie în Revolut și Ralu a fost invitată să își comande cardul. A trimis comanda luni, pe vineri cardul era deja în posesia ei, livrat prin DHL, din Cehia. I l-am cerut și eu pentru o ședință foto, cardul este indiscutabil cel mai frumos card din familie.

Cel mai frumos card din familie

Primul lucru care te șochează este că este foarte greu. Cardul fiind metalic, automat este mai greu. Mă așteptam să fie mult mai subțire, nu este, are o greutate considerabilă față de așteptări, dar totuși nu este foarte greu, în fond are doar 18 grame. Dar mult mai mult decât un card obișnuit.

Al doilea lucru care devine ulterior vizibil este atenția la detalii și cum logo-ul Mastercard și Revolut este gravat cu atenție pe card.

Alt aspect sunt muchiile argintii foarte frumos lucrate.

La fel ca la cardurile premium, numărul de card este pe spatele cardului, pe fața cardului este doar numele posesorului. Atât numele cât și datele despre card sunt imprimate în același mod.

De asemenea, este prezentă și mențiunea PREPAID pe spate, în colțul dreapta jos. Nu este foarte vizibil, dar e acolo.

Dacă sunteți deja utilizator de carduri Revolut premium, trebuie să spun că aceste carduri Metal arată infinit mai bine decât cardurile Premium. Într-adevăr, cardurile Premium au primit recent un mic Facelift, dar tot foarte departe sunt de cardul Metal.
Am pus aici mai jos o comparație între carduri, cu mențiunea că am mai blurat din zona numelui.

Carduri Revolut - Standard, Premium și Metal
Carduri Revolut – Standard, Premium și Metal

În rest, Revolut Metal se poate primi contra unui abonament lunar de 54.99 lei. Pe lângă un card superb mai există și alte beneficii, dar pentru mine 660 lei/an este prea mult pentru a profita de acele beneficii. Până la urmă plătesc mai puțin pentru abonamentul de telefonie mobilă.
Probabil cel mai neînțeles beneficiu Revolut este cashback-ul, chiar astăzi am văzut că cineva spunea că primește 1% cashback din următorul city-break, în realitate cashback-ul este de 0.1% pentru tranzacții în Europa, 1% pentru alte țări. Mă rog, e genul de detaliu pe care vrei să îl știi dacă îți faci un calcul dacă merită să dai 660 lei/an pe un card.

Dar dacă vă doriți cel mai frumos card de pe piață, Revolut Metal este de departe cel mai frumos card disponibil în România, din punctul meu de vedere. Și asta o spun eu, un om care a dezvoltat o pasiune ciudată legată de designul cardurilor.

Cardul standard este gratuit, iar dacă vă înregistrați folosind acest link primul card este și el gratuit (este o promoție aproape permanentă).

Cardul standard ar trebui să fie suficient pentru majoritatea utilizatorilor, ai nevoie de premium doar dacă retragi mai mulți bani lunar, sau cum eu – când eram în Danemarca, aveam nevoie de un mijloc de a-mi transfera veniturile rapid, în România, recurent. Deci, mostly, cardul Revolut ar trebui să fie gratuit. Singurul lucru de care ar trebui să țineți cont este dubla conversie care se aplică la anumite bănci, dar acest lucru ține deja de bănci.

Între timp, Revolut a introdus și alte variante de carduri Metal. Astfel, pe lângă varianta Metal Black, există și variantele Metal Pink și Metal Gold.

Carduri Revolut Metal - Metal Gold, Metal Pink și Metal Black
Carduri Revolut Metal – Metal Gold, Metal Pink și Metal Black

Partea bună cu planul Premium Metal este că poți să ți-l faci pe un an de zile și să beneficiezi de cardul Metal până la data expirării.

Dacă nu ai card Revolut, poți să îți faci contul aici – prin adăugarea numărului de telefon și obținerea linkului de invitație

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

2 comentarii

  1. Nu știam ca faza cu 5 recomandări este aleatorie. Mie mi-a apărut și in doua zile am depășit deja targetul de 5 persoane recomandate. Cred ca am peste 10 deja. Am comandat cardul ieri și data estimată de livrare e 28 Februarie. Abia aștept sa vina și sa pun mâna pe el 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*