Atenție la securitatea conturilor de Netflix – Cum m-am trezit cu un nou membru in familie

Vorbeam seara asta de filme, ce mai e pe Netflix, și îmi aduc aminte că nu am mai intrat în platforma de filme de când am terminat noul sezon din Narcos. Intru și ce să vezi – avem un nou membru în familie, Ozgur, care pe lângă profilul activ a mai creat și un profil cu o denumire sugestivă. Să nu schimb parola. Semn că avea parola în format text.

ozgur

Netflix m-a avertizat acum ceva vreme că nu e ceva în regulă cu contul meu – nu am avut timp să mă uit care e faza.

 

Ce pot să zic, nu că mă deranja Ozgur, și-a făcut chiar un profil separat și nu a intrat pe cele existente, dar nu poți să intri la mine în casă fără să mă întrebi. Îmi pare rău, Ozgur, nu a fost nimic personal, dar nu ne cunoaștem!

screen-shot-2016-10-10-at-9-18-04-pm

În rest, Netflix, după topicul ăsta de pe Reddit, pare să aibă niște issue-uri interesante. Așadar, s-ar putea ca Ozgur să mai stea pe lângă mine o vreme.

screen-shot-2016-10-10-at-9-24-42-pm

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

6 comentarii

 1. Buna, tocmai am aflat ca ieri mi s-a schimbat adresa de e-mail, parola si tipul abonamentului de pe netflix. Cum le pot recupera?

 2. M-am trezit si eu cu mailul si parola schimbate si limba spaniola. Un IP din Ecuador a facut asta. Toate profilele au fost redenumite, nu sterse.
  Am sunat la asistenta Netflix si s-a rezolvat. M-au asigurat ca hackerul nu a avut acces la datele bancare.

  • Va salut.
   Si eu am avut probleme cu Netflix, in data de 28 Noiembrie 2018 am inchis contul si in data de 3 Mai 2019 cineva la reactivat si a redenumit toate profilele.
   Grav este faptul ca a platit abonamentul din banii mei, a avut acces la contul de paypal care era conectat la un card bacar.
   Doresc sa stiu daca sunt persoane care au facut demersuri in instanta penru aceasta frauda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*