Comanda online de la eMAG Supermarket

Masina Livrare eMAG Supermarket Bucuresti
Masina Livrare eMAG Supermarket Bucuresti

Sunt un mare fan al magazinelor online care vand mancare si livreaza acasa. Am spus acest lucru si in momentul in care am comandat de la Carrefour Online unde in total am facut vreo 3 comenzi dar am renuntat in cele din urma din diferite motive pe care le-am mai semnalat la punctele lor slabe, in articolul anterior.
Ba chiar, primul meu job mai pe bune asa a fost la o companie care livra o astfel de sortimentatie de mancaruri (bio & naturiste) si prin 2008 aveam vise de a pune la punct fix un astfel de magazin. Dar pe de o parte nu aveam resursele necesare si pe de alta parte nu eram pregatit sa intru in business.

Chiar daca eMAG Supermarket s-a lansat de ceva vreme in urma si chiar daca sunt angajat al unei companii la care eMAG este si client, chiar daca lansez cel putin o comanda pe luna la eMAG (mai ales Petshop :)), abia saptamana asta am trimis primele doua comenzi la eMAG supermarket, in zile consecutive.

Norocul face sa locuiesc intr-unul dintre sectoarele unde livrarea se face direct cu curierii angajati ai eMAG (Sectorul 1 si 6, momentan din cate am inteles – in rest se livreaza cu curierii parteneri) si in nici un caz nu am avut problema ca curierul sa nu urce produsele comandate. Supriza a fost cand au venit doi curieri ca sa urce produsele la etajul 9, moment in care mi-a parut rau ca am comandat doar 2 bidoane de apa, dar voi profita de acest lucru pe viitor.

La fel ca la concurenta, si eMAG permite in aceste sectoare selectarea intervalelor orare de livrare, ba chiar in aceeasi zi, dupa cum puteti vedea mai jos. E misto ca se poate livra inclusiv pana la ora 23:30, pentru cei care stau mult peste program la job.

livrare_eMAG

Dincolo de faptul ca livrarea a fost cu curier propriu si a fost cu doi oameni care aveau legitimatia, ce mi-a mai placut este faptul ca au urcat cu CARUCIOR, la fel ca la prima livrare de la concurenta, pe care i-am super laudat la vremea respectiva dar nu s-au mai tinut de acest lucru.
Apreciez si modalitatea de ambalare a produselor, mai ales a sticlelor de bauturi care sunt ambalate intr-o chestie elastica alba protectoare.

In ceea ce priveste calitatea produselor, pai sunt de la Mega Image toate, preturile sunt OK – unele mai ieftine, altele mai scumpe decat la Carrefour sau alte magazine din apropiere.

Vestea buna e ca in acest moment livrarea oricarei comenzi de la eMAG Supermarket este gratuita. Ma gandesc sa comand niste bidoane de apa, sa nu mai fiu nevoit sa aduc o data la doua zile de la magazin pana acasa.

eMAG_Supermarket

Voi ati comandat de la eMAG Supermarket? Care este parerea voastra vis-a-vis de aceasta evolutie a hipermareturilor de a intra si pe online? Mie imi vine un singur lucru in gand: comoditate.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

4 Comments on Comanda online de la eMAG Supermarket

 1. Mancare n-am comandat, dar produse de ingrijire… da.
  Ultima comanda n-a mai venit intreaga, a trebuit sa refuz coletul. S-a spart un bidon si a trebuit sa refuz tot coletul :(.
  Mega Image am jos, langa bloc, n-are sens sa comand prin eMAG.

  • Am si eu mega image la 5-10 minute de bloc dar e mai comod sa vina toata coletele direct la usa apartamentului 🙂

 2. Da, dar uite am comandat de la eMAG acum 2 saptamani. Nu e o suma mare… in jur de 200 de lei cu produse neperisabile.
  S-a spart coletul, banii nu mai sunt, produsele nici atat. Vreau nu vreau, spuma de ras trebuie s-o iau de la mega-ul de jos ca… asa a fost sa fie.
  Oricum, frumos ca nu m-au contactat nici dupa 1 saptamana… „ba iti trimitem un colet ok sau iti dam banii inapoi in x zile”

 3. Eu cred ca este foarte bine pe olive, cumperi ce ai nevoie,tot ce este greu necesar. Eu fac shopping din USA pentru familia mea in Bucuresti.Cadouri si tot ce este necesar….minunat!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*