Butonul de +1 in Google


Butonul +1 in google a aparut de ceva vreme..insa abia acum sunt suficient de liber incat sa scriu un pic despre el.

ei, mi se pare fantastic aparitia acestui buton. Comparat cu facebook “imi place” are o aplicabilitate mai mare, nu doar prin prisma faptului ca google are cel mai mare trafic de pe web ci si prin faptul ca nu este restrictionat pe o anumita perioada de timp, cum e cazul like-ului, care hai sa recunoastem creaza un efect temporar si doar ocazional poti da de el.

Butonul de +1 oarecum mult mai nisat si ofera o valabilitate permanenta a actiunii vizitatorului in a recomanda acea pagina. da, intocmai ca la like-ul facebook-ului, se salveaza pe undeva faptul ca ai dat +1-it o pagina, vad si prietenii tai..dar cel mai important va fi ca, cel putin eu consider, va permite vizitatorilor sa aprecieze calitatea informatiei urmand ca efectiv cititorii paginii sa faca noua pozitionare in SERP. Lucru care e fantastic, o pagina de calitate va anula stradania spammerilor in SEO si le va face mult mai grea munca.

Abia astept sa fie implementat butonul cu adevarat si in google.ro! 🙂 Zic ca e de asteptat ca importanta acestui buton sa creasca in timp…asa ca va recomand sa-l instalati.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

1 Comment on Butonul de +1 in Google

  1. Mie mi se pare o porcărie. Trăiască spammerii care s-au îmbogățit din SEO și trafic și care vor da bani frumoși pentru alții să primească „+1”-uri. Dacă va avea o importanță chiar atât de mare, va fi nasol, deoarece Google se va transforma într-un digg.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*