Boyhood (2014)

Săptămâna trecută am stat și am căutat un film care să mă atragă destul de mult. După zeci de trailere văzute, m-am decis la Boyhood. Parcă nu mai sunt filme atât de bune ca în trecut, comediile cam lipsesc de zici că toată lumea se uită la filme de acțiune și filme horror.

Boyhood e oarecum povestea clasică a unei copilării atunci când părinții tăi sunt divorțați. Extrem de interesant este că filmul are acțiunea desfășurată de-a lungul a vreo 15 ani iar actorii sunt aceeași, practic filmările făcându-se câteva zile în fiecare an. Modul în care este însă filmat te duce cu gândul totuși că ar fi dintr-o bucată, ceea ce a adus și niște nominalizări pentru film.

Acțiunea este destul de lungă, nu vă așteptați la cine știe ce intrigi, este o poveste clasică de-a lungul a vreo două ore și jumătate, potrivită pentru o vizualizare duminică după amiaza.

E un film foarte diferit de ce a fost până acum, recomand cu mare drag. Oarecum, trebuie să spun, mă și identific cu personajul..și sincer cred că mulți dintre noi am trecut prin aceleași lucruri. Spre bucuria mea, însă, părinții mei au stat împreuna.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*