Black Friday 2017 – Am vrut să cumpăr telefon și anvelope și am cumpărat cu totul altceva

Față de estimarea inițială, în care spuneam că voi avea nevoie de niște anvelope de iarnă pentru mașină, la care între timp s-a adăugat nevoia unui telefon, s-au făcut niște ajustări.

Am ajuns la concluzia că totuși nu voi folosi prea mult mașina iarna asta, așadar nu merită să schimb anvelopele de iarnă pe care deja le aveam.
Așa că am zis că totuși voi cumpăra un telefon. Urmăream de vreo trei luni de zile un Samsung Galaxy S8. Din păcate în oferta nu am găsit niciodată la un preț de sub 2.799 lei, iar de Black Friday oferta a fost non-existentă.

A fost un iPhone 7 la vreo 2300 lei la eMAG, dar s-a epuizat în secunda doi. Unii spun că a pornit mai repede evenimentul în aplicație și de aceea.

Cât timp m-am gândit dacă totuși S8 Plus nu este prea mare(era la preț de S8), până să mă hotărăsc să îl adaug în coș – stoc epuizat. Așa că am spus că e un semn divin. Am stat, m-am foit și am zis că oricum voi pleca în State, așadar o să-mi iau de acolo un telefon.

Și atunci am trecut la cumpărături. Serioase aș spune.

cat hiding

Bilete de avion. Dacă Blue Air tot avea un Black Friday cu 15% reducere, am cumpărat one-way biletul înapoi în Copenhaga. A costat cât biletul dus-întors spre New York, cu toată reducerea.
Apropo de bilete de avion, dacă vreți inspirație, pe momondo găsiți cele mai bune oferte de Black Friday posibile pentru zboruri. Și sunt peste 100+ oferte, combinații din principalele orașe.

Detergenți. Vestita ofertă Ariel Pods, chiar dacă noi suntem fani detergent lichid Persil. Funny că în printscreenurile care circulau de pe dashboardul eMAG, detergenții erau constant în Top 5. Să fie detergentul noua ofertă de tigaie? Dar e OK, pentru vreo 3-4 luni cred că nu ne batem capul cu achiziția de detergent.

Ghete. Cumpărat de la Otter niște ghete care par mișto. Am văzut întâi un model pe eMAG, nu aveau mărimea mea, am mers direct la ei, aveau mărimea.
Cizme – Cumpărat pentru jumătatea mai muncitoare astăzi o pereche de cizme de pe FashionUP.
Sper ca încălțămintea să vină cât mai repede, că se face frig aici.

Pantofi de alergat. Model Asics, foarte ieftin. Modelul Adidas luat acum vreo 5 ani pare că mi-e un pic mic și mă incomodează la alergarea serioasă. La vremea aceea nu prea alergam. Acum am făcut un obicei de a alerga în ultima vreme, chiar dacă acum o fac indoor.

Geacă impermeabilă de vânt și ploaie, cu glugă. Sper să țină și de cald, dar la prețul plătit, pretenții mari nu pot avea.

Și niște lenjerii de pat US Polo ASSN cu bumbac ranforce. Mai avem un set, luat aproximativ la același preț de la FashionDays de pe primăvară.

Dar hey, ziua nu s-a terminat. Ceva oferte bune mai sunt pe internetul ăsta care ar merita considerația mea? Voi ce v-ați cumpărat și ce nu ați reușit să luați?

Later edit: Și niște ghete DC. Pe negru.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

3 comentarii

  1. Am cumparat Persil lichid si balsam de rufe sa ne ajunga 3 vieti (1 pachet promo de 4 recipiente pentru 40 de spalari rufe albe, 1 pachet promo pentru rufe colorate si 1 pachet promo cu 2 recipiente mari de balsam de rufe), deci cam 30 de kile de detergenti. Am prins pret bun.
    Dupa pranz am mai luat un scaun ergonomic pentru sefa familiei, El Comandante, Lider Maximo (nevasta). 🙂

    • Uite, despre asta e Black Friday. Cumperi detergent cât să-ți ajungă un an de zile. Și îți mai vine și acasă, nu trebuie să-l cari de la hypermarket. O grijă-n minus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*