Așteptăm ca naționala mică să devină naționala mare

Am văzut meciul doar până la primul nostru gol la TV, ulterior la radio prima repriză și apoi doar pe telefonul mobil mai spicuiam scorul, că eram la teatru. Nici nu știu dacă să mă bucur sau nu că nu am văzut a doua repriză, personal credeam cu tărie că ne vom califica.

La ce am văzut însă în prima repriză mi s-a părut că nemții ne invitau la joc, ca apoi să lovească pe contraatac, așteptau să obosim. Așa au dat și primul gol.

E o parte bună și prin ratarea în calificarea în finală.

Avem în sfârșit o națională de fotbal bună la nivel de juniorat, iar această înfrângere cu Germania, destul de la limită, psihologic va trebui să îi motiveze pe băieți.

Nu văd niciun motiv pentru care naționala mică să nu poată repeta în câțiva ani performanța la nivel de seniorat, dacă au reușit performanța asta la juniorat.

Performanța echipei U21 este extraordinară, au câștigat grupa de calificări en fanfare, au câștigat și grupa de la Campionatul European și cred că au ieșit cu capul sus din semifinală.

Și, să nu uităm, este după jumătate de secol prima calificare a naționalei de fotbal a României la Olimpiade!

Așa că, de bine de rău, avem performanță, așteptăm acest lucru la naționala mare.

Marea miză cred că va fi calificarea la Campionatul European de anul viitor, sper că nu m-am înscris degeaba în loteria biletelor – vreau să văd naționala României jucând la EURO pe Național Arena.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*