Assasins Creed 2 si Brotherhood – printre cele mai bune jocuri

In ultima vreme, mi-am rezervat 2-3 ore pe zi (in zilele bune :)) pentru cateva jocuri. De fapt, timpul de il petreceam urmarind cate un film l-am alocat jocurilor.

Am ajuns la Assasins Creed, culmea, tot in urma unui film. Ma uitam la The Borgias si printre comentarii de la film multi spuneau ca au ajuns la el dupa ce au jucat Assasins Creed, pentru ca povestea in unele locuri coincide.

Bun, mi-am zis hai sa incerc jocul asta si eu. Am inceput cu AC 2 (desi stiu ca mai era o varianta inainte). Ei, mai stiti cand spuneam ca Mafia e jocul all-time best pentru mine? Povestea din Assasins Creed e chiar mai buna, mai interesanta, si cum sunt fascinat de civilizatia romană, chiar descopar lucruri noi. Mai ales in Brotherhood imi place sa ma plimb printre ruinele Colosseum-ului, prin zonele istorice, in tunele, sa mă cațăr pe turnuri și să văd panorama orașului..

Pe lângă asta, jocul are și o grafică deosebită, iar cerințele de sistem pentru rularea jocului nu sunt chiar foarte-foarte mari. Se poate cumpăra de aici, fiecare joc costând undeva la 90 lei. Mai este si varianta sa downloadezi jocul si de pe steam (cu plată)…dar eu dacă cumpăr un joc vreau sa am fizic jocul pe suport electronic.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

1 trackback / pingback

  1. Roma City Break

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*