Am încercat HBO Go

Spuneam zilele trecute că nu prea am găsit foarte multe filme pe Netflix iar serialele recente nu mă atrag foarte tare.

Ei bine, am zis să încerc și HBO Go. Mai avusesem o mică tentantivă anul trecut cât mai eram prin Danemarca, voiam să văd Westworld, dar nu m-a prins atât de tare încât să rămân cu abonamentul. Mi se pare că oricum acolo abonamentul era ceva de genul 10 EUR.

Și m-a prins un pic HBO Go de data asta.

Ralu a început să se uite la Povestea Slujitoarei, eu la Hackerville.

Hackerville este destul de bunicel, poate chiar foarte bun pentru ce așteptări aveam, dar la un moment dat prin episodul 4 nu se mai leagă povestea, sper ca în următoarele două episoade să înțeleg de ce 🙂 Este amuzant că recunosc mai toate locurile de prin Timișoara.
La un moment dat cred că voiam să închiriem un apartament chiar într-unul din locațiile unde se filmează prin centrul vechi al Timișoarei.

Ce îmi place este că spre deosebire de Netflix, HBO Go are o tendință mai mare spre a localiza conținutul în română. Nici Netflix nu abandonează piețele locale, dar spre deosebire de Brazilia, Turcia sau alte țări cu populație sau venituri mai mari, România nu este în focusul Netflix mai mult de o colaborare cu vreo agenție de PR, traduceri și colaborări punctuale cu operatorii telecom – care probabil le moștenesc din țările mamă.

Așa că sunt cumva în al doilea trial de HBO Go. Nu mi-a plăcut că nu am putut să plătesc cu Revolut, nu a văzut cardul ca fiind de România.
Și apropo de plată, am fost oarecum surprins să văd că prețul abonamentului este de doar 2.99 EUR. Pentru Netflix plăteam cam 10 EUR/12 EUR pentru varianta Ultra HD.

Aplicația HBO Go nefiind nativă pentru televizorul nostru pare că se mișcă mai greoi decât preinstalatul Netflix.

Desigur, tot Netflix pare să aibă mult mai multe titluri în zona serialelor, dar pentru diversitate e bine să mai treci câteodată și pe alte servicii de streaming pentru a urmări tot ce e mai bun.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

7 comentarii

  1. Salut Claudiu! Eu le folosec pe amândouă: și Netflix și HBO Go. Însă legat de aplicație, nu contează că e nativă sau nu. HBO Go pur și simplu e o aplicație inferioară Netflix. Este o aplicație mai slabă pe orice device și am testat până acum pe TV-uri Samsung, Apple TV, TV-uri LG și aplicațiile de iOS pentru iPad și iPhone. Pentru televizoarele cu Android TV HBO Go nici măcar nu funcționează pe varianta de România.

    • Super! Ultima dată când i-am întrebat (adică anul trecut pe la finalul verii), chiar ei mi-au spus că nu au suport oficial pentru HBO Go. Dacă au băgat, e foarte fain pentru că mă bate gândul la un Bravia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*