Am comandat de la Piața pe Roți

Producători agricoli de prin Copăceni s-au adunat și au lansat în parteneriat cu niște companii o soluție de a livra legume și verdețuri către oameni. Zic ei că au trebuit să se adapteze, altfel riscau să rămână cu legumele aruncate pe câmp, din lipsă de clienți.

Am dat deja 3 comenzi la Piața pe Roți și am fost încântat, ba mai mult pot să spun că experiența de client a evoluat de fiecare dată.

Am aflat de ei după ce am văzut o campanie de influencer marketing destul de extinsă, dar s-au viralizat repede și pe Facebook.

Dacă la prima comandă am completat practic un formular de comandă, fără să știu cui îmi las datele personale, la următoarele comenzi deja s-a făcut o platformă web, iar la a treia comandă deja am plătit cu cardul și la șofer.

Prima comandă a fost un sac de verdețuri
A treia comandă la Piața pe Roți – o lădiță cu cartofi noi, spanac, două gulii și o varză

Vis-a-vis de prețuri, mi s-au părut relativ măricele, pe lângă prețul plătit pentru produs se mai adaugă 10 lei pentru transport. Compar oarecum cu Carrefour, care au avut și ei o lădiță de verdețuri la un preț de 20 lei și îmi era simplu să adaug în comanda prin Bringo.

Un alt mic dezavantaj este că pachetele nu se pot personaliza, dar îmi imaginez ce coșmar logistic ar fi pentru ei să permită fiecărui client personalizarea pachetului. Pur și simplu e greu să te pregătești pentru asta peste noapte.

Asta înseamnă că deși am pus la congelator frunze de pătrunjel, mărar și leuștean, ne-a mai rămas un stoc mare de frunze.

Frigider plin cu verdețuri 😀

Produsele se livrează cu flota de mașini care aparține de grupul Autonom (rent-a-car), companie care probabil perioada asta a trebuit să se reinventeze.

Pentru perioada această de stare de urgență, în care era recomandat să stai acasă, mi s-a părut o alternativă foarte bună Piața pe Roți.

Acum, dacă îi voi folosi după întoarcerea la birou, probabil că va depinde de faptul dacă va fi cineva acasă.
E o variantă și livrarea la birou, dar e mai ciudat să stau cu legumele în mașină sau în birou, că nu e un mediu adecvat pentru asta.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

2 comentarii

  1. Am comandat si eu de la inceput la ei cand comanda se lansa pe whatsapp si asteptai sa te contacteze ei – pot sa zic doar ca produsele au fost in regula dar sunt prea multe doar pt 2 adulti si 2 juniori. Am dat si la parinti si la vecini din ce am luat, altfel se cam stricau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*