Am comandat cu succes de la Bringo

comanda online carrefour
comanda online carrefour

Bringo este cel mai bun serviciu de livrare pentru cumpărături mai consistente de la supermarket și indiscutabil cea mai bună variantă de comandă online de la Carrefour. Din păcate, perioada asta, aplicația are un volum foarte mare de comenzi, peste ceea ce se aștepta oricine făcea planificarea dezvoltărilor. În fond, cine putea să se pregătească pentru o carantină aproape globală?

Utilizam destul rar Bringo pentru că aveam un Kaufland foarte aproape de casă și într-un mod sau altul nu-mi displăcea să fac cumpărături. Evitam însă perioadele aglomerate, și atunci mai apelam ocazional la Bringo sau la alte servicii de livrări precum eMAG Supermarket sau vechiul Carrefour-Online.

Mă uitam că foarte multă lume se plângea zilele acestea de Bringo și dincolo de mesajele negative cred că trebuie să își facă loc și cele pozitive.

Ralu a dat fără probleme o comandă sâmbăta trecută în Târgu Jiu, pentru părinți.

La fel am dat și eu săptămâna trecută, în timpul săptămânii (cred miercuri) o comandă. Am ales articolele, le-am adăugat în coș, câteva erau indisponibile (evident, drojdia și cam orice soluție de curățat antibacterian). Cu drojdia altfel nu e panică, că se poate înlocui..și serios acum, câtă drojdie folosim de obicei? E rău când nu o ai, dar până una alta – cât stoc să îți faci?

Acum, cu comanda. Se pare că s-a limitat numărul de articole la 30, de asemenea a crescut timpul de livrare de la 90 minute la câteva ore. Am trimis comanda în final la 17:30, a sosit curierul la ușă pe la 21:00.

De câteva ori nu s-a putut plasa comanda pentru că dădea mesaj într-un final de „nu s-a găsit livrator”, dar din comenzile nelivrate se putea foarte ușor replasa comanda.

Am trecut prin acest proces de vreo 3-4 ori și în final am găsit livrator.

Am limitat pe cât posibil numărul de produse strict la esențiale și fără baxuri de apă. Din nou reiau cât de utilă e o cană filtrantă Brita.

E bine că nu s-a mărit taxa de livrare (20 lei) față de alte perioade.

În rest, am trecut în weekend pe la Kaufland. La intrare stăteau cel puțin 6-7 curieri Glovo care probabil așteptau comenzi.

Am văzut foarte mulți curieri de la Glovo zilele astea pe străzi și am văzut și prin vecini că mai venea câte un curier Bringo. Excelent serviciu, păcat că nu profitam de ele și în trecut.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

2 Comments on Am comandat cu succes de la Bringo

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*