A început loteria pentru biletele la Euro 2020

Începând de ieri sistemul de ticketing UEFA primește cereri de bilete pentru meciurile de la campionatul european de anul viitor.

Sistemul este o loterie, aplicările pentru bilete sunt posibile până în 12 iulie, ulterior până la mijlocul lui august cei care au depus cereri vor fi anunțați dacă au câștigat la loterie. Biletele se plătesc strict după anunțarea rezultatelor și implică o acțiune suplimentară, deci nu se plătesc acum la depunerea cererii.

După anunțul rezultatelor loteriei, câștigătorii vor avea la dispoziție câteva zile pentru a plăti biletele și a fi confirmate.

Am trimis cererea pentru bilete la meciurile de la București pentru UEFA EURO 2020, dar zău că 125/75 EUR pentru biletele de la categoria 1 și 2 este mult prea mult pentru niște meciuri din grupe la un turneu final la care participă 24 echipe (sunt 44 țări în Europa).

Așadar, din cele 4 meciuri care se vor juca în București am trimis cerere pentru 3 meciuri, un meci din grupe la categoria a doua, iar celelalte meciuri la peluze.

Spre deosebire de Campionatul European din 2016, din Franța, de data aceasta s-au pus în vânzare doar 3 categorii de bilete care costă 125 eur, respectiv 75 eur sau 30 eur. La precedentul turneu final european au fost 4 categorii de bilete.

Probabil că dacă naționala nu avea șanse pentru a ajunge la Turneul Final EURO 2020 nu aș fi trimis cererea pentru bilete. România va juca la București dacă se va califica două din cele trei meciuri din grupe și dacă se califică mai departe probabil și meciul din optimi.

Cererile pentru bilete se pot depune aici.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*