A fost inca un update de PageRank

Si in plus, confirmarea faptului ca PR-ul e updatat dinamic in serverele google (si rezultatele de cautare, evident), si inca o data, linkurile sunt baza. Atat ca si spam, cat si ca buzz de moment.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

2 Comments on A fost inca un update de PageRank

  1. Au fost foarte multe site-uri/bloguri ce au sarit de la PR0 la PR5 ori PR6 si foarte multe site-uri/bloguri BUNE care au scazut in PR. Motivele? Necunoscute inca, nimeni nu stie cum gandeste Google dar garantat un site lansat de 1-2 saptamani, ce a obtinut PR5 la acest update, vor scadea drastic la urmatorul PR update.

    • la valori mici depinde. Pana la urma totul e facut de linkuri si observ la mine ca e foarte usor sa urci la PR2 sau PR3 (am avut un site care a sarit direct la PR2 desi i-am dat link doar eu).

      Altfel, acum vreo 2 luni, la update-ul de PR am sarit cu un magazin online la PR4 dar imediat la urmatorul update a scazut la 3 desi.

      chestia cu PR5 e dubioasa rau..iar scaderile cred ca sunt niste corectii. Pana la urma valoarea linkurilor spre tine e fff dinamica, e de ajuns ca sa primesti un link bun de la o pagina la un update si la urmatorul de fapt linkul acela sa fie impins in jos de alte linkuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*