50 lei bonus la înscrierea și comandarea unui card Revolut

PROMOȚIE EXPIRATĂ

Revolut a lansat zilele acestea o promoție prin care oferă utilizatorilor prin înscrierea pe link de invitație 50 lei bonus la prima plată cu cardul Revolut. În plus, comanda primului card fizic este gratuită!

Pentru a fi eligibil pentru bonusul de 50 lei, utilizatorul trebuie să fie unul nou și să își comande primul card (gratuit) Revolut. La prima plată cu cardul utilizatorul conform promoției Revolut va primi 50 lei bonus.

Revolut este un card complet gratuit în versiunea standard care te va ajuta:

 • ai o aplicație foarte bună de gestionare financiară
 • poți să trimiți foarte ușor bani prietenilor tăi care au și eu cont/card Revolut
 • poți să ai mai multe carduri fizice și virtuale
 • poți să plătești în monedă străină la cursuri foarte avantajoase (aproape de cel BNR)
 • ai retrageri gratuite de la bancomatele băncilor pentru sume de până în 800 lei/lună pentru cardurile standard

Personal folosesc Revolut de aproape doi ani de zile și am scris un articol foarte cuprinzător despre cum te ajută Revolut aici.

Atunci când îți faci contul va fi necesară alimentarea contului Revolut cu 50 lei pe care îi vei putea cheltui instant pe internet folosind cardul generat în aplicație sau fizic la sosirea cardului prin poștă.

Dacă te înscrii folosind linkul meu de invitație, atunci când ești înscris și vei face prima plată prin aplicație sau cu cardul Revolut voi primi conform promoției și eu bonus 50 lei de la Revolut.

Pentru a vă asigura că primiți bonus cei 50 lei, asigurați-vă că vă înregistrați de pe un link valid de invitație, care specifică faptul că primiți cei 50 lei.

La alocarea celor 50 lei pot apărea întârzieri de câteva ore. Dacă totuși nu primiți cei 50 lei, vă recomand să contactați Revolut prin intermediul aplicației precizând faptul că v-ați înregistrat de pe link valid, v-ați comandat cardul și ați și făcut o plată cu acel card.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

15 comentarii

  • Da, e o promoție care dureaza aprox 3 săptămâni prin care pentru invitarea utilizatorilor noi aceștia primesc și ei 50 lei la prima plată pe care o fac și cel care i-a invitat în aplicație.

 1. Salutare! Am înțeles din articolul tău că emiterea cardului fizic este gratuită. Cât costă livarea sa în România? Ar fi de real folos informația. Merci!

  • Sunt tot felul de promoții pe care le are Revolut. În marea majoritate a cazurilor livrarea primului card standard este gratuită.

 2. Eu nu am primit și nici prietena mea 50 lei, deși i am dat invitație eu și ea era client nou, a plătit cu cardul de câteva ori si niciun Bonus! Pare scam sincer!

 3. Salut, am facut plata cu cardul si nu am primit bonusul de 50 lei.. plata trebuie facuta băgând codul PIN sau contactless? Sau ce alte modalități pot sa mai fac ca sa primesc cei 50 lei?

  • Nu contează cum ai făcut plata cu cardul, dacă e cu PIN sau contactless. Așteaptă câteva ore și dacă tot nu primești bonusul, contactează Revolut.

 4. Salut, am facut un card revolut de pe link valid. Persoana carea mi-a trimis invitatia a primit 50 de lei, iar eu nu am primit si am facut mai multe plati in zile diferite, prin moduri diferite

 5. Buna, am si eu aceasi problema. Nu este o problema 🙂 , dar vreau sa stiu de ce se zice ca se dau 50 ron cand inviti prieteni si nu se dau. Au intrat exact pe linkul pe care l am trimis lor unde scria exact ca primesti 50 de ron. Dar nimic 🙂 Nici eu , nici ei haha.

 6. Salutare, aveti idee daca aceasta oferta “50 lei” va fi lansata prea curand? Din ce observ au trecut peste 6 luni de la ultima.

  • Nu cred ca va Reveni prea curand. Revolut si-a inchis din campaniile de clienti noi in contextul acesta cu coronavirus. Produsul e extrem de bun mai ales cand calatoresti, iar perspectivele de acum sunt limitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*