50 lei bonus la înscrierea și comandarea unui card Revolut

Revolut a lansat zilele acestea o promoție prin care oferă utilizatorilor prin înscrierea pe link de invitație 50 lei bonus la prima plată cu cardul Revolut.

Pentru a fi eligibil pentru bonusul de 50 lei, utilizatorul trebuie să fie unul nou și să își comande primul card (gratuit) Revolut. La prima plată cu cardul utilizatorul conform promoției Revolut va primi 50 lei bonus.

Revolut este un card complet gratuit în versiunea standard care te va ajuta:

 • ai o aplicație foarte bună de gestionare financiară
 • poți să trimiți foarte ușor bani prietenilor tăi care au și eu cont/card Revolut
 • poți să ai mai multe carduri fizice și virtuale
 • poți să plătești în monedă străină la cursuri foarte avantajoase (aproape de cel BNR)
 • ai retrageri gratuite de la bancomatele băncilor pentru sume de până în 800 lei/lună pentru cardurile standard

Personal folosesc Revolut de aproape doi ani de zile și am scris un articol foarte cuprinzător despre cum te ajută Revolut aici.

Vrei Revolut? Folosește acest link și înregistrează-te gratuit! Folosind link-ul acesta de invitație la prima plată cu cardul vei primi și 50 RON gratuit!

Atunci când îți faci contul va fi necesară alimentarea contului Revolut cu 50 lei pe care îi vei putea cheltui instant pe internet folosind cardul generat în aplicație sau fizic la sosirea cardului prin poștă.

Dacă te înscrii folosind linkul meu de invitație, atunci când ești înscris și vei face prima plată prin aplicație sau cu cardul Revolut voi primi conform promoției și eu bonus 50 lei de la Revolut.

Pentru a vă asigura că primiți bonus cei 50 lei, asigurați-vă că vă înregistrați de pe un link valid de invitație, care specifică faptul că primiți cei 50 lei.

La alocarea celor 50 lei pot apărea întârzieri de câteva ore. Dacă totuși nu primiți cei 50 lei, vă recomand să contactați Revolut prin intermediul aplicației precizând faptul că v-ați înregistrat de pe link valid, v-ați comandat cardul și ați și făcut o plată cu acel card.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!6 Comments on 50 lei bonus la înscrierea și comandarea unui card Revolut

  • Da, e o promoție care dureaza aprox 3 săptămâni prin care pentru invitarea utilizatorilor noi aceștia primesc și ei 50 lei la prima plată pe care o fac și cel care i-a invitat în aplicație.

 1. Salutare! Am înțeles din articolul tău că emiterea cardului fizic este gratuită. Cât costă livarea sa în România? Ar fi de real folos informația. Merci!

  • Sunt tot felul de promoții pe care le are Revolut. În marea majoritate a cazurilor livrarea primului card standard este gratuită.

 2. Eu nu am primit și nici prietena mea 50 lei, deși i am dat invitație eu și ea era client nou, a plătit cu cardul de câteva ori si niciun Bonus! Pare scam sincer!

  • S-a activat promoția pe linkul tău de invitație? Trebuie ca pe pagina de pe care se înscrie să afișeze clar că primește 50 RON la înscriere și prima plată pe care o face, cum e pe linkul meu de invitație.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*