2023 la final

Dacă mă uit în ansamblu la anul ce tocmai trece, nu aș putea să zic că a fost un an prost, deși a fost un an plin cu multe întâmplări, unele mai bune, altele mai puține.
Pot însă să zic că oarecum m-am ținut de planul avut la finalul anului trecut.

Anul cred că l-am început foarte bine, reușind să leg prin mersul la sală vreo 7-8 luni destul de constant – de cel puțin 3 ori/săptămână.
Și e evident pe ceas cam pe unde s-a produs extorsiunea 😀

Probabil a fost și motivul pentru care mi-au ieșit analizele medicale uzuale foarte bine. Asta e o premieră.

2023 a fost și anul în care am scăpat de aparatul dentar. Deja de o perioadă nu mai vedeam îmbunătățiri, așa că nu vedeam sens să îl mai fi purtat. 3 ani au fost suficienți. Mă bucur că mai mult sau mai puțin mi-am rezolvat problemele dentare.

Am reușit și să scriu pe blog o perioadă destul de îndelungată, dar am uzual semne de întrebare dacă toate întâmplările pe care le povestesc interesează pe cineva sau scriu doar pentru motoarele de căutare. Însă la intervale regulate de timp îmi mai spune câteodată cineva că mi-a citit blogul. Și ultima persoană a fost cam ciudat să aflu că m-a căutat pe Google..aș înțelege pe Facebook, dar Google? ¯\_(ツ)_/¯
În orice caz, nu mai am niciun obiectiv cu blogul.

Dacă prima jumătate de an a fost cum a fost, din iulie încoace însă a cam trebuit să sacrific ceva pentru a genera niște timp în plus pentru toate lucrurile care au venit deodată.

Dacă e ceva ce regret anul ăsta, este că nu prea am mai ținut legătura cu oamenii cum o făceam înainte de pandemie.

Am ajuns la vârsta la care Grecia și mersul cu mașina într-un concediu devine comod. Anul ăsta a fost Kefalonia, iar în 2024 e posibil, dacă mergem undeva, să fie tot Grecia.

Profesional vorbind a fost departe de a fi anul pe care mi l-aș fi dorit. Am muncit mult pe toate planurile, nu aș putea să zic că am cules prea multe roade pe acest plan.
Îmi mai vine din când în când să resuscitez T2T.ro, dar necălătorind atât de mult am tot simțit că m-am deconectat de la nișă, așa că mai degrabă am postat comunicate de presă acolo.

Tot pe plan personal, 2023 a marcat și 10 ani de când m-am mutat în București. Incredibil cum au trecut anii ăștia.

În altă ordine de idei, 2024 se anunță un an cel puțin interesant.

Hai La revedere 2023 și un 2024 bun pentru toată lumea! 🙂

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*