2021 la final

Tot anul 2021 m-am chinuit să înțeleg că suntem într-un an nou, că 2020 a trecut, iar când în sfârșit am înțeles că am intrat în 2021 cu noile sale realități, iată că suntem deja aproape de 2022.

2021 a fost un an cu foarte multe provocări atât personale cât și profesionale.

Să zicem că nu am excelat în a face foarte multe lucruri noi, dar cele pe care le-am făcut m-am străduit să le fac mult mai bine.
Cred că 2021 a fost un an în care am reușit să mă focusez mult mai bine pe ce contează cu adevărat și nu mi-am mai irosit energia inutil în prea multe direcții. Deși chiar și aici aș pune câteva steluțe, câteodată am exagerat cu asta.

Personal vorbind, marile proiecte pe care le-am început la final de 2020 durează mai mult decât mă așteptam, optimismul meu proverbial fiind însă de vină. E adevărat, nu a ajutat nici perioada…
Au fost mici hopuri cu părinții, probabil situațiile vor mai reveni.
Concediul bifat, 2 săptămâni excelente în Grecia, mai mult nu s-a putut din lipsă de timp și precauție.

Zilele trecute am avut și confirmarea că toată povestea cu aparatul dentar va mai dura cel puțin până la următorul Crăciun. Aparatul dentar ar fi fost una dintre cele mai bune decizii ale mele dacă o luam acum 5 ani, măcar eram doi în familie. Recomand, deși da, are episoade de disconfort 🙂

Profesional a fost un an bun, am reușit să clădesc peste fundația pusă în anii anteriori. Am învățat și să am mai multă încredere în oameni. Dacă pe plan personal sunt cam pe 0 cu oamenii, pe plan profesional a dat cu plus. Cred și aici că am învățat să îmi pun obiective pe termen mai lung față de cum îmi propuneam în anii anteriori.

Altfel, deși mi-aș fi dorit mai mult work from home, tot anul 2021 l-am muncit la birou.

Trăgând linie, 2021 nu a fost atât de rău precum s-a anunțat. Cred că am făcut-o mai puțin plăcută prin auto-limitări.

Sper ca 2022 să le așeze pe toate și toată isteria asta planetară să își găsească rezolvare. Și poate revin la ceva mai mult sport cu ocazia asta.

O întrebare pe care mi-am tot pus-o este ce mă fac cu blogul. Neclară situația, dar sper ca pe aici să reușesc să scriu săptămânal de prin primăvară. Din păcate toată treaba cu timpul m-a făcut să abandonez și celelalte proiecțele la care am mai pus umărul.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*