2017 – s-a dus și el… și ce an a fost

Parcă acum câteva zile eram la început de 2017 și mă plângeam că nu am nici o călătorie planificată. Ajunsesem în cele din urmă în Februarie în Tel Aviv și anul a fost exact ca respectiva călătorie…le-am avut pe toate.

Rătăciți spre hotel, ulterior cu magazine închise în ziua de Sabat, descoperirea unor locuri frumoase, la final fericiți dar cu tentativă de a fi păcăliți la check-out din hotel. Și, la aeroport, ne-am trezit cu prea mult timp liber și parcă nu a fost așa de aiurea precum toată lumea spunea.

Și 2017 a adus toate emoțiile, unele care s-au văzut – precum schimbarea jobului(a fost amuzant când toți credeau că îmi lansez un start-up) și a țării unde (mai) locuiesc, altele care au rămas doar percepții. E amuzant cum percepția poate fi uneori atât de diferită de realitate.

Și sunt câteva lucruri învățate în 2017: în general atunci când îmi setez o limită – ar trebui să mă țin de ea și ar trebui să mă țin mai mult de principiile mele. Orice compromis în zona asta în cele din urmă se răzbună.

În rest, cu oamenii, parcă dă cu minus la prieteni, dar la fel cum surprizele au venit de unde nu mă așteptam, lucrurile bune au venit și ele tot de pe acolo.
Și decid să mă concentrez mai degrabă pe lucrurile pozitive decât negative.

Printre lucrurile pozitive însă aș pune faptul că m-am apucat de sport (ștafeta de 5 km a fost o decizie excelentă) și am mai slăbit, am luat niște decizii la final de an care trebuiau luate de ceva timp (dar niciodată nu e prea târziu), m-am dedicat mai mult spre pasiuni (T2T.ro a crescut foarte frumos, păcat de numele ales pentru site), experiența de muncă internațională mi-a dărâmat multe mituri și m-a învățat în jumătate de an ce nu am învățat în ani. Cu toată nebuloasa de acasă, parcă îmi apreciez mai mult țara și oamenii din ea.

Dar da, 2017 a fost departe de perfect. Dacă sunt mulțumit? Un da, cu jumătate de gură..

Pentru 2018? Ceva mai multă stabilitate și hotărâre.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!3 Comments on 2017 – s-a dus și el… și ce an a fost

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*