Claudiu FARCAS 9 din 10 specialisti recomanda Claudiu Farcas.

25Apr/112

Cum sa iti iei pensia direct pe card?

Da, ma apuc de dat sfaturi pensionarilor, asta dupa ce bunica mea mi se plangea ca postasita a lasat-o pe ea si inca cativa vecini din cartier fara pensia de pasti..și la alții le-a dus banii. Chit că de obicei livra pensiile toate în două zile.

Ei bine, din cate mi-a mai spus ea, argumentul poștășiței e că nu au primit toți banii de la Casa de Pensii. Zău așa?

Tare mi-e că de fapt poștășița și-a oprit din bani; că din ce știu (sigur) Casa de Pensii virează toți banii odată la Poștă. Din ce mai știu, Casa de Pensii virează toți banii la o anumită dată fixă, să zicem că dacă pensiile se împart în 17-18 ale lunii, Poșta deja în 15 are toți banii. Nu există livrări parțiale!!

Cea mai la îndemână soluție pentru a evita astfel de situații când rămâi la mâna chefului unora de-a lucra, sau nu, e să faci o solicitare să îți primești banii în cont.

Depui doar o cerere la o oarecare Bancă(informațiile mele sunt totuși de la BRD) și ei se ocupă de restul. Vei avea pensia într-o dată fixă, fără comisioane de transfer (etc) și nici nu vei mai fi jenat în a nu da bani (ciubuc) la poștaș.

Nu de alta, dar mi se pare ciudat că o anumită poștășiță, în 2 ani și-a cumpărat apartament și mașină dintr-un salar (zic ei) jenant. Pe de altă parte, ați auzit de poștași care dau bani cu camăta?Postat de Claudiu

Comentarii (2) Preluari (0)
 1. La modul general, cel mai bine e sa evitam Posta, cel putin pana se ajunge la privatizare

 2. Pasi:

  - se merge la casa de pensii si se intreaba acolo cu ce banci colaboreaza.
  - se face un card la o banca agreata
  - se merge la casa de pensii si se cere transferul pensiei in contul de card 9e necesar numarul de cont).

  Succes !

  PS> Poate nu postasii sunt de vina, ei ar vrea sa dea banii pentru ca iau acei 2-3 lei de la fiecare. Posta blocheaza banii pentru ca ii utilizeaza in alte scopuri.


Adauga un comentariu

Articol fara preluari detectate.